Bitcoin Cash konsolidert i 2020; Prisen forventes å fordobles i 2021

Coin IdolBitcoin Cash gjenopptar konsolidering
I et nøtteskall har Bitcoin Cash vært i priskonsolidering hele året. I januar nådde BCH sin topppris på $ 405, og i de påfølgende månedene av februar og mars var det en bearish reaksjon da mynten falt til $ 133 lav.

Med andre ord, i første kvartal av året, har selgerne overtaket ettersom de presset prisen til forrige lavpunkt. Etter første kvartal gjenopptok BCH en sidelengs trend. Prisen trakk over $ 180 og gjenopptok en rekkevidde-bevegelse. Altcoin trender ikke opp eller trender ned når mynten fortsetter sin rekkevidde.

Store forsyningssoner: $ 325,, $ 350, $ 375
Store etterspørselssoner: $ 200, $ 175, $ 150

Bitcoin Cash månedlig indikatoravlesning
Etter resultatene i første kvartal, var prishandlingen preget av små lysestaker. Disse lysestakene kalles Spinning tops og Doji. Disse lysene beskriver ubesluttsomheten mellom kjøpere og selgere om retning av markedet. I en slik periode oppstår vanligvis et sammenbrudd eller et sammenbrudd. Altcoin er ennå ikke kommet til et brudd eller sammenbrudd.

Visning av visning av Bitcoin Cash ukentlig

I år har BCH en topppris i januar og en bunnpris i mars. Med andre ord nådde mynten en høyde på $ 405 og en bunnpris på $ 133. Deretter falt mynten i en tett konsolidering mellom $ 180 og $ 320. De siste ti månedene har ikke de avgrensede nivåene blitt brutt.

Konklusjon
Som allerede angitt ovenfor har Bitcoin Cash vært rekkevidde for det meste av året. Mynten har ikke vært i trend. Prisen har for det meste falt sakte i kryptovalutamarkedet i løpet av februar og mars før fremveksten av COVID-19-pandemien som påvirket de globale markedene.

Imidlertid, når 2020 nærmer seg, er det mest sannsynlig at mynten når en høyde på $ 300. I 2021 er noen analytikere optimistiske om at Bitcoin Cash vil dobles innen 12 måneder. Noen er enige om at Bitcoin kontanter kan være så høye som $ 520 og så lave som $ 280.