Bitcoin-prisstigning til 9 600 dollar fremdeles overhengende ettersom hashfrekvensen er ny på alle tiders høye i juli

Bitcoin-prisen forblir uendret den andre dagen for handel denne uken. Stagnasjonen har vært en kopp te i noen uker nå. Imidlertid fortsetter hash rate-parameteren til Bitcoin Up nettverket. Med andre ord, hashfrekvens er nivået på regnekraft dedikert til min Bitcoin.

I henhold til dataene som er gitt ut av CoinCornerss Matt Ward, traff Bitcoin-hashfrekvensen en ny høydepunkt mandag. Parameteren steg til 147,88 eksahash per sekund; doble verdien sett over 12 måneder tilbake. Samtidig er det over ti ganger hashfrekvensen under Bitcoin-prisen til 20 000 dollar.

Bitcoin-pris fast i konsolidering: Hvorfor håp om handel over $ 10.000 fortsatt lever

En høyere hashfrekvens betyr at Bitcoin-nettverket er sikrere. Dessverre har prisen flatet ut med liten eller ingen volatilitet. En av de største evangelistene for Bitcoin og også en fremtredende investor, Max Keizer sier at en opptur sannsynligvis vil følge økningen i hashfrekvensen. I en tweet publisert på mandag, viste Keizer sin optimisme og sa:

Hashrate går foran pris BTC. Bitcoin-pris – ikke så viktig – ettersom gullpris ikke er så viktig siden både BTC og Gold handler omvendt med USD. BTC-hastigheten øker viser tillit til at fiat-penger kollapser.

BTC vil faktisk trekke energi bort fra fiat

I skrivende stund handler Bitcoin til 9 238 dollar etter å ha slått av kortsiktig støtte på 50% Fibonacci-nivå. En svak bullish trend utvikler seg mot motstanden på 9 300 dollar. Kjøpere må imidlertid støtte for mer motstand på 50 EMA ($ 9 266,66) og 100 EMA ($ 9 256,59). Det svake momentumet støttes av RSI oppover. Et kryss over midtlinjen vil oppmuntre okser til å øke sine oppføringer og skyve Bitcoin over 9 400 dollar og bane vei for 9 600 dollar.