Bitcoin zal 28.000 dollar kosten en corrigeren, en vervolgens zes cijfers – Max Keiser…

De huidige stijging van de Bitcoin-prijs, die tot nu toe is uitgekomen op 11.380 dollar, is voorbestemd om verder te gaan dan de hoogtepunten van het verleden, voorspelt de Wall Street-veteraan.

Bitcoin (BTC) zal niet stoppen met stijgen totdat het $28.000 bereikt, Max Keiser gelooft dat de grootste cryptocurrency winst meer dan 20% in een week is.

In een reeks van tweets op 27 Juli, voorspelde de beroemde uitgesproken gastheer van het Rapport Keiser dat BTC/USD voor zes cijfers na een correctieperiode dichtbij $30.000 werd geleid.

Peter Schiff „kotst zijn hersens uit“.

Keiser deed de voorspelling toen Bitcoin 11.200 dollar passeerde tijdens een dag vol verrassingen. Zoals Cointelegraph rapporteerde, slaagde $10.000 erin om het langer dan een kwestie van uren vol te houden, en de gegevens gaven aan dat deze laatste reis naar vijf cijfers steviger was dan andere in 2020.

„28.000 dollar is in het spel voordat we een terugtrekking zien – en dan gaan we naar 6 cijfers,“ vat Keiser samen.

Bekend om zijn optimisme en zware voorkeur voor BTC boven andere cryptocurrencies, nam Keiser verder een veeg bij gouden insect Peter Schiff. Schiff, die het goud heeft gevierd en de hoogtepunten van alle tijden heeft bereikt ten opzichte van de Amerikaanse dollar, had eerder de opkomst van Bitcoin afgewezen.

„Het is opgezet of gesloten voor Bitcoin – het moet nu 10.000 dollar houden,“ zei hij tijdens een debat met Morgan Creek Digital mede-oprichter, Anthony Pompliano, op zijn YouTube-kanaal op zondag.

Keiser had hier weinig tijd voor en Schiff’s andere argumenten, die beweerden dat de Bitcoin-scepticus in feite stiekem spijt had van zijn goudkeuze.

„Ergens, @PeterSchiff kotst nu zijn hersens uit“, luidt dezelfde tweet.

Analist: BTC-prijs wordt „zeer interessant“.

Zoals Cointelegraph op maandag opmerkte, maakt goud deel uit van een veilige haven boom die indrukwekkende prestaties over de activa heen ziet naarmate de Amerikaanse dollar verzwakt.

Een andere reuzestimuleringsinjectie van de Federal Reserve, die de geldhoeveelheid opblaast, heeft gecombineerd met geopolitieke spanningen en de aan de gang zijnde uitbraak van het coronavirus om onbehagen onder investeerders te veroorzaken.

In de perstijd draaide BTC/USD om $10.730 na het bereiken van het lokale hoogtepunt van $11.380 ’s nachts.

Voor Cointelegraph Markets filbfilb, echter, zou zelfs een iets lager niveau als ondersteuning een keerpunt zijn voor Bitcoin, met $10.500 die vroeger een ernstige weerstand aangaf.

„Breakout! $10.500 het niveau dat steun moet worden… dan… dan wordt het echt interessant,“ schreef hij op zijn Telegram handelskanaal.