Bitcoins marknadsvärde kommer att överstiga Teslas inom sex månader, säger Galaxy Digital CEO

Galaxy Digital-verkställande direktören Mike Novogratz säger att Bitcoins marknadsvärde kommer att förmörka Teslas till juni 2021.

Chefen för företaget för digital kapitalförvaltning tog till Twitter för att förklara varför han tror att Bitcoins marknadsvärde kommer att växa mycket snabbare än Teslas under de kommande månaderna.

”BTC kommer att ha ett större marknadsvärde än TSLA inom 6 månader

Båda är ‚religioner‘ även om TSLA har så mycket risk kring Elon Musk medan BTC ägs och drivs av ett gigantiskt decentraliserat samhälle som växer varje dag. Det är en riskhantering. Fullständig information Jag äger två TSLA: er. ”

I skrivande stund är Bitcoin Evolution marknadsvärde över 428 miljarder dollar medan Teslas står på 616 miljarder dollar.

I en ny intervju med Real Vision säger Novogratz att både Bitcoin och Tesla är en del av en storskalig tjurmarknad som drivs av låga priser och stigande tillväxt

”Jag pratade med en av – jag kommer inte att namnge namn, men en av de bokstavligen de fem bästa legenderna i investeringsvärlden i morse. Jag sa, jag är orolig för att Airbnb skulle öka 120% på dag ett, Snowflake med 100 gånger intäkterna och jag pratade med en annan vän och han gick från att vara värd 2 miljarder dollar till 8 miljarder dollar … och det oroar mig verkligen.

Jag förstår att vi kommer att hålla räntorna för alltid och tillväxten ökar. Jag älskar rå, jag är lång rå. Du kan vara lång koppar. Vi kommer att få en stor tillväxtöverraskning i början av nästa år, och under andra kvartalet kommer det att explodera. Det finns en makroskäl att vara lång. Hans syn var han sa, lyssna, det är skrämmande. Det går inte ihop. Du måste bestämma, ska jag åka på den eller inte?

Då beklagar du inte om du bestämmer dig för att inte åka på den, som om vi rider på denna frenzy bubbla av denna nya regim som vi befinner oss i när du skriver ut mer pengar än vi någonsin sett tidigare. Vad som driver Bitcoin driver Tesla och Snowflake och varje satsning tillbaka. ”